Cum comand?

CUM COMAND?

Comenzile ONLINE au PRIORITATE si garanteaza preluarea corecta a datelor de facturare si livrare.

I. Online

Pentru a comanda online trebuie sa iti creezi un cont pe site-ul soreb.ro daca nu ai deja unul.

  • Pasul 1 - Alegeti produsul dorit

Folosind meniul din partea stanga, puteti naviga printre categoriile de produse. In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa-l comandati si ati accesat pagina acestuia, aveti posibilitatea de a-l adauga in cosul de cumparaturi.

  • Pasul 2 – Selectați opțiunile produsului

Odata ajunsi in pagina de produs, selectati optiunile dorite , introduceti cantitatea iar apoi adăugati in coș produsul/produsele. Unele produse au cantitate minima de comanda. Pentru cantitati mai mari sunt oferite discount-urile afisate in dreptul pretului.

  • Pasul 3 - Incarcati fisierul cu grafica ( daca e cazul )

Inainte de a adauga prosulul dorit in cosul de cumparaturi, incarcați grafica cu care urmeaza sa se faca personalizarea produselor. Dacă ați selectat un produs care nu necesită personalizare sau este din alta categorie vă rugam săriți peste acest pas. Va mulțumim.

  • Pasul 4 – Adaugați produsul in coșul de cumpărături

Dupa ce ai ales produsul pe care il doresti apasa pe butonul "Adauga in cos". Produsul va fi adaugat in cosul tau de cumparaturi.

  • Pasul 5

Dupa ce ai adaugat toate produsele pe care vrei sa le cumperi apasa butonul "Cosul meu", iar apoi daca vrei sa finalizezi comanda apasa "Vezi detalii cos".

  • Pasul 6

In noua pagina care se va incarca iti va aparea optiunea "Trimite Comanda". Apasa acest buton si comanda ta este aproape gata, mai ai doar un pas!

Apoi, trebuie sa completati datele privind livrarea comenzii. Sunt doua situatii posibile:

a. Daca sunteti deja client (ati mai comandat de pe site-ul nostru folosind un user si o parola), introduceti doar uder-ul si parola utilizate la comanda precedenta si vi se vor incarca toate informatiile pe care le-ati furnizat la ultima comanda.

b. Daca sunteti la prima comanda, trebuie sa completati datele de contact, cele de livrare si facturare. Inainte de a finaliza comanda, nu uitati sa cititi rubrica Termeni si conditii.

  • Pasul 7

Dupa ce ati cititi si acceptat conditiile din pagina Termeni si conditii, apasati butonul butonul Plaseaza comanda.

In acest moment comanda a fost trimisa, iar, in cel mai scurt timp, un reprezentant al firmei noastre va lua legatura cu dumneavoastra prin e-mail sau telefon.

 

* Pentru a fi procesate in aceeasi zi comenzile pot fi trimise pana in ora 14:00

II. Prin e-mail

Poti comanda produsele preferate scriindu-ne la adresa de email: comenzi@soreb.ro

III. Prin telefon

Poti comanda produsele preferate prin telefon la : 07288302666