Breloc chei Hotel/Pensiune

SKU
PL-50
în stoc
8,00 RON

Extensii de fișier compatibile de încărcat: png, jpg, ai, eps, cdr, tiff

-
+
Prezentare generală

Breloc cu număr cameră şi logo pentru hotel sau pensiune este realizată prin gravura laser din material plastic ABS în dublu strat.

Plăcuţele funerare cu numar clase este realizată prin gravura laser din material plastic ABS în dublu strat. Grosimea materialului este de 1.6mm si poate fi folosit atat la interior cât și la exterior. Gravura laser este o tehnologie avansată de înaltă clasă care permite gravarea diferitelor obiecte, de la plăcuţe pentru uşi, ecusoane, pixuri, plexiglass sau chiar trofee. Atenţia pentru detalii, efectele 3D deosebite sau aspectul inedit (fie el metalic, din inox sau aluminiu) oferăun plus categoric în opţiunea pentru gravura laser. Varietatea de culor şi texturi fac din gravura laser un necesar pentru clineţii dornici de inovaţie, calitate şi profesionalism

Material

LaserAcryl 1 este un material plastic gravabil foarte popular. Are un strat protector ce îi conferă stabilitate UV, astfel se poate utiliza atât în interior cât și exterior. De asemenea este perfect pentru gravuri de finețe datorită micro-stratului superior de calitate.

LaserAcryl 1 este fabricat în Germania de compania Innoplastics.

Inelul pentru chei nu este inclus

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsBreloc chei Hotel/Pensiune