Pacuta informatii firma

SKU
PL-55
în stoc
100,00 RON

Extensii de fișier compatibile de încărcat: png, jpg, ai, eps, cdr, tiff

-
+
Prezentare generală

Pacuta informatii firma este realizată prin gravura laser din material plastic ABS în dublu strat.

Pacuta informatii firma este realizată prin gravura laser din material plastic ABS în dublu strat. Grosimea materialului este de 1.6mm si poate fi folosit atat la interior cât și la exterior. Gravura laser este o tehnologie avansată de înaltă clasă care permite gravarea diferitelor obiecte, de la plăcuţe pentru uşi, ecusoane, pixuri, plexiglass sau chiar trofee. Atenţia pentru detalii, efectele 3D deosebite sau aspectul inedit (fie el metalic, din inox sau aluminiu) oferăun plus categoric în opţiunea pentru gravura laser. Varietatea de culor şi texturi fac din gravura laser un necesar pentru clineţii dornici de inovaţie, calitate şi profesionalism.

Sistem de prindere

Fiecare placuta gravata are aplicat pe suprafata din spate banda dublu-adeziva pentru o prindere simpla si sigura. Placutele inscriptionate pentru usi / placutele gravate personalizate se pot monta si pe perete cu suruburi si dibluri.

Utilizări

Plăcuțele gravate laser pot avea următoarele utilizări: placuta usa, placute inscriptionate cu denimirea departamentelor, placute usa birou, placute usi birouri firme, placute pentru usi cu programul de lucru, sisteme de afisaj, sisteme directionare, placute usi pentru hoteluri si pensiuni, placute inscriptionate pentru orice tip de incinta etc.

Material

LaserAcryl 1 este un material plastic gravabil foarte popular. Are un strat protector ce îi conferă stabilitate UV, astfel se poate utiliza atât în interior cât și exterior. De asemenea este perfect pentru gravuri de finețe datorită micro-stratului superior de calitate.

LaserAcryl 1 este fabricat în Germania de compania Innoplastics.

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsPacuta informatii firma