Livrare si Retur

Livrare

Produsele vor fi livrate prin intermediul unor firme de curierat rapid sau a propriilor angajați ai Societății în termen de 1 și 14 zile lucrătoare de la data confirmării comenzii. Societatea poate confirma comenzile înainte de onorarea lor prin contactarea Clienților.

Costurile pentru livrare sunt în conformitate cu grila de prețuri ale curierului și vor fi comunicate Clientului înainte de livrarea comenzii. Pentru anumite valori ale comenzii (în funcție de promoțiile în desfășurare), specificate pe Site sau comunicate Clientului la plasarea comenzii, costurile de livrare sunt zero.

În situația în care Clientul nu este găsit la adresa menționată în comanda transmisă Societății, Clientul va fi contactat telefonic de către firma de curierat.

Factura reprezintă contractul de vânzare a produselor. Recepția produselor presupune acceptul Clientului că acele produse au ajuns în stare bună și sunt conforme cu nevoile/cerințele Clientului. Prin semnarea facturii, Clientul își exprimă acordul că produsele livrate sunt conforme cu comanda sa.

Societatea își rezervă dreptul de a întârzia sau anula livrări ale produselor comandate în situația în care comenzile nu pot fi onorate din motive ce nu țin de Societate, și anume: incendii, inundații, epidemii, greve, acte de terorism, tulburări civile sau orice alte cauze de forță majoră, cele enumerate nefiind limitative.

Societatea va onora doar comenzile cu adresa de livrare pe teritoriul României.

Clientul trebuie să accepte în prealabil prevederile prezentului document pentru a avea acces la Serviciul oferit de către Societate.

Societatea poate denunța unilateral contractul, fără să mai onoreze comanda efectuată de către Client și fără a putea fi obligată la plata de despăgubiri, indiferent de natura lor, în următoarele cazuri:

– Clientul nu confirma comanda efectuată pe Site;

– Clientul nu a furnizat date corecte și/sau complete la momentul întocmirii comenzii.

În situația în care produsul nu poate fi livrat, Societatea se obligă să informeze Clientul despre aceasta indisponibilitate, iar sumele pe care acesta le-a vărsat ca plată vor fi rambursate în termen de maxim 30 de zile.

Politica de retur

SOREB VISION SRL-D. verifica cu grija calitatea produselor sale. Daca nu sunteti siguri de calitatea produselor noastre, SOREB VISION SRL-D ofera posibilitatea de a comanda o mostra de print, gravura, broderie etc.
In cazul in care s-au constat erori ce tin de soreb.ro, produsele pot fi returnate optand pentru schimb cu produse diferite sau rambursarea sumei de bani. Tinand cont de tipul de produse pe care le comercializam mentionam ca nu se considera defect de printare diferenta de nuanta; exista posibilitaea ca pe ecranul calculatorului culoarea sa fie mai inchisa sau mai deschisa deoarece modelul de culoare utilizat de acest dispozitiv este RGB, iar pentru tipar in policromie, modelul de culoare obligatoriu este CMYK.


Pasi care trebuie urmati


1. Conform art. 9 din O.U.G. Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, produsele cumparate pot fi returnate in in termen de 14 zile calendaristice din momentul in care produsul a fost livrat prin curier sau a fost ridicat de la sediul nostru.

2. Intentia de returnare a produsului trebuie anuntata inainte de expirarea perioadei de retragere printr-o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail catre office@soreb.ro . Intentia de retur nu poate fi anuntata doar telefonic.

3. Dupa trimiterea e-mail-ului, veti primi pe un suport durabil, respectiv printr-un e-mail trimis de un reprezentant al firmei noastre, informarea vis-à-vis de aprobarea sau respingerea cererii dumneavoastra.

4. Din acest moment aveti la dispozitie 14 zile calendaristice in care produsul trebuie sa ajunga la noi, la urmatoarea adresa:


S.C. SOREB VISION SRL-D, Aleea Tiparului, nr. 14, Piatra Neamt, jud. Neamt


Returnarea fizica a produselor se poate face personal la sediul nostru sau prin curierat (nu posta), costurile nefiind suportate de noi.
5. Daca s-a optat pentru rambursul sumei de bani, acestia vor fi rambursati prin aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita initial, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare.

 

Restrictii privind returul produselor


Conform art. 16 din O.U.G. Nr. 34/2014 NU pot fi returnate produsele de tip comanda speciala, adica confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar.


Returul produselor


Toate produsele ce urmeaza a fi returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost primite. Nu acceptam produse care au fost degradate ulterior:
prezinta urme de umezire, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice;
prezinta urme de folosire excesiva.
Ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).