Webdesign

Proiectele dumneavoastră se concretizează cu Soreb.ro. Tehnologia de care dispunem şi experienţa în domeniu converg spre realizarea oricărui tip de site. Vă stăm la dispoziţie cu proiecte originale pentru diferite afaceri online: site-uri de ştiri, bloguri, magazine on-line, site-uri de prezentare, pentru streaming tv şi multe alte concepte. Acestea ajung în forma dorită prin aportul specialistului în web design şi dezvoltare web. Se utilizează template-uri care sunt adaptate la cerinţele clientului sau poate fi realizat un site custom made, care permite personalizarea strictă pentru fiecare afacere.   

Profesionştii noştri punctează fiecare etapă necesară pentru crearea unui site web profitabil, de succes. Primordială este comunicarea eficientă cu clientul, pentru a crea un tablou general al condiţiilor pe care trebuie să le îndeplinească website-ul, mesajul pe care trebuie să-l transmită. În faza de proiectare noi vă structurăm ideile, venim cu elementul de atractivitate- design-ul-, scrierea codului, realizarea funcţiilor şi vă garantăm funcţionalitatea şi calitatea.  

Site-urile create de noi se bazează, în general, pe renumita platformă CMS, WordPress, care asigură o paletă generoasă de oportunităţi de custumizare. Iar accesul la internet este singura condiţie care trebuie îndeplinită pentru a putea accesa platforma WordPress.         

Avantajele conferite de platforma WordPress:

  • Sistem amplu de construire şi administrare a unei strategii SEO. Sistemul SEO din platforma WordPress este un ghid de calitate superioară. 
  • Utilizarea platformei WordPress oferă avantajul sincronizării fără probleme a oricărui pachet de SEO (aplicaţie web) cu site-ul dumneavoastră, având în vedere că această platformă permite upload-ul sau sau instalarea rapidă a diverselor plug-in-uri.
  • Platforma este foarte uşor de utilizat şi administrat, având o interferenţă deosebit de sintetizată.
  • Orice informaţie din interiorul platformei se poate actualiza foarte uşor. Afacerea dumneavoastră poate fi eficientizată prin amplificarea numărului de module. Exista destul de multe module suplimentare pe care le vei dori pe site, pentru a-ti eficientiza afacerea. Prin utilizarea WordPress toate acestea vor fi sincronizate şi actualizate automat cu site-ul dvs.
  • Actualizarea se face automat la ultima variantă, astfel încât site-ul dvs. Va avea mereu cele mai sigure module de securitate active
  • Foarte important de subliniat este că nu va mai fi nevoie să vă logaţi de fiecare dată pe cont pentru actualizarea informaţiilor, întrucât acest lucru se realizează automat prin utilizarea Platformei WordPress, care se  sincronizează automat cu toate conturile de Social Media.

Noi oferim siguranţă site-ului dumneavoastră prin cele mai bune servicii de creare site web!

Tarifele noastre sunt negociabile, în funcţie de complexitatea proiectului. Oferim seriozitate şi servicii de calitate!